NaslovnaZastupništva i PartneriDisano Bosna i Hercegovina

Disano ima zastupništvo i za Bosnu i Hercegovinu, a jedan od zastupnika za BIH je Elektro Mont d.o.o. Mostar.

Zastupnik Disana u BIHDisano Bosna i Hercegovina

Kalupljenje i istiskivanje, Profiliranje, rezanje, savijanje, oblikovanje metala, Slikarske komponente, Montaža rasvjetnih tijela.

Disano Illuminazione osnovan je 1957. Godine i danas je vodeća tvrtka u Italiji i jedna od vodećih tvrtki u Europi za proizvodnju rasvjetnih tijela.

Korporativna filozofija koju je usvojio Disano ista je filozofija koja je uspostavila uspjeh proizvedenih u Italiji proizvoda širom svijeta: visokokvalitetni proizvodi, visoka pouzdanost i najveća pažnja posvećena odnosima s kupcima.

Na temelju uspjeha širokog asortimana industrijskih proizvoda, Disano sada može sa sigurnošću zadovoljiti nove zahtjeve sve zahtjevnijeg tržišta rasvjete.

Disano proizvodi predstavljaju pravo rješenje za sve potrebe arhitekata, dizajnera i instalatera, zahvaljujući profinjenom dizajnu, poštivanju ekoloških propisa, značajkama za uštedu energije i korištenju najsuvremenijih tehnologija za postizanje upravljanja svjetlom.

Osim toga, Disano nudi sve prednosti industrijske i komercijalne organizacije koja može podržati klijenta, u rasponu od izbora proizvoda, dizajnerskog savjetovanja i usluga tehničke podrške.

Disano ima zastupništvo i za Bosnu i Hercegovinu, a jedan od zastupnika za BIH je Elektro Mont d.o.o. Mostar.

disano led partner
RADIMO ZAJEDNO
Naša misija je osigurati proizvode za ugradnju, te efikasnu upotrebu elektro materijala u domove i kancelarije Naših cijenih klijenata, a sve u cilju unaprjeđenja kvalitete rada i življenja. Naša vizija je prihvatiti poslovne izazove i odvažno zakoračiti u područja i tehnologije na svjetskim tržištima, učiniti ih dostupnim kupcima i u BiH, te inicirati nove trendove i vidove el. instalacija u poslovne i životne prostore.
SOCIALNE MREŽE