NaslovnaKategorijaIzvođenje El. Instalacija

31. svibnja 2019.
Sjemenarna Mostar - elektro mont ref
Sjemenarna Mostar - elektro mont ref
Sjemenarna Mostar - elektro mont ref
Sjemenarna Mostar - elektro mont ref

Vodeći distributer sjemenske robe, sadnog materijala, sredstava za zaštitu bilja, kao i profesionalnog poljoprivrednog materijala. Osim navedenog, Sjemenarna d.o.o. distribuira i staklenu ambalažu, hranu i opremu za kućne ljubimce te razne druge robe široke potrošnje.

4. siječnja 2019.
kosača3
kosača1
DSC_1844
kosača 2
kosača 4
kosača5

Zgrada Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača nosila je prijašnji naziv Dom kulture. Radovi na samoj zgradi su započeti 1959. godine na zemljištu koje je bez naknade oduzeto od Mostarsko-duvanjske biskupije. U gradnji je korišten građevinski materijal koji je bio pripremljen za izgradnju katedralne crkve. Projektant izgradnje objekta zgrade je bio ing. Reuf Kadić iz Sarajeva....

RADIMO ZAJEDNO
Naša misija je osigurati proizvode za ugradnju, te efikasnu upotrebu elektro materijala u domove i kancelarije Naših cijenih klijenata, a sve u cilju unaprjeđenja kvalitete rada i življenja. Naša vizija je prihvatiti poslovne izazove i odvažno zakoračiti u područja i tehnologije na svjetskim tržištima, učiniti ih dostupnim kupcima i u BiH, te inicirati nove trendove i vidove el. instalacija u poslovne i životne prostore.
SOCIALNE MREŽE