NaslovnaO nama

Posebnu pozornost posvetili smo kvaliteti naše opreme, te velikoj tehničkoj potpori našim klijentima.

ELEKTRO MONT d.o.o je obiteljsko poduzeće koje posluje od 1999. godine sa sjedištem u Mostaru.
Kroz 20 godina poslovanja razvili smo veliku veleprodajnu mrežu u trgovini elektroinstalacijskog materijala, rasvjete te kablova. Poduzeće je direktni distributer renomiranih svjetskih proizvođača u svijetu rasvjete te ostalih elektro instalacijskih komponenti.
Uz veleprodaju imamo i bogato opremljenu maloprodaju u kojoj možete naći profesijonalnu pomoć stručnog osoblja.
Posebnu pozornost posvetili smo kvaliteti naše opreme, te velikoj tehničkoj potpori našim klijentima.
Za sve informacije obratite se na naše kontakt osobe.

ELEKTRO MONTTrgovina

U našoj trgovini imamo širok asortiman proizvoda elektroinstalacijskog materijala,rasvjete,kablova,gromobranske opreme. Budući da je misija Elektro Monta visoka kvaliteta, svi naši proizvodi vezani su za renomirane svjetske proizvođače najčešće europskog porijekla.

trgovina o nama elektro mont

ELEKTRO MONT MOSTARTrgovina

projektiranje o nama elektro mont

ELEKTRO MONT MOSTARProjektiranje

ELEKTRO MONTProjektiranje

Naš tim za projektiranje nalazi se na istoj adresi. Nudimo usluge svih vrsta projekata od jake do slabe struje. Posebnu pozornost posvetili smo projektima rasvjete, te pružanje potpune tehničke potpore od početka do kraja projekta te praćenje i analiza nakon završetka. Sve naše radove pokrivamo i asortimanom proizvoda na našoj paleti proizvoda. Naš tim radi po europskim standardima i jamčimo potpunu kvaletitu za sve naše radove.

ELEKTRO MONTIzvođenje radova

Trgovina i projektiranje zaokruženo je izvođenjem radova koje pokriva sve poslove koje su vezane u našoj branši. Ponosno možemo reći da imamo zaokružen proces od početka do kraja za sve tipove projekata.

izvodjenje radova o nama elektro mont

ELEKTRO MONT MOSTARIzvođenje radova

RENOMIRANAZastupništva i partneri

Rasvjeta · Interfoni · Industrijska oprema · Program prekidača · Kablovi · Razvodna oprema · Gromobranski program

RADIMO ZAJEDNO
Naša misija je osigurati proizvode za ugradnju, te efikasnu upotrebu elektro materijala u domove i kancelarije Naših cijenih klijenata, a sve u cilju unaprjeđenja kvalitete rada i življenja. Naša vizija je prihvatiti poslovne izazove i odvažno zakoračiti u područja i tehnologije na svjetskim tržištima, učiniti ih dostupnim kupcima i u BiH, te inicirati nove trendove i vidove el. instalacija u poslovne i životne prostore.
SOCIALNE MREŽE